Analiza web stranica koje nude uslugu klađenja za stolni tenis

U tekstu koji slijedi prikazati će se analiza virtualnih kladionica koje nude uslugu klađenja za stolni tenis – sport koji je vrlo popularan u Hrvatskoj. Analizom su obuhvaćene sve one stranice koje su prikazane na samom vrhu rezultata pretraživanja prilikom pretrage pojmova „stolni tenis, klađenje“.

https://sports.bwin.com/hr/sports/56/kla%C4%91enje/stolni-tenis je vrlo jednostavna kladioničarska web stranica koja pod rubrikom „stolni tenis“ prikazuje koje su oklade otvorene u trenutku posjeta same stranice i koja daje posjetiteljima mogućnost da s lakoćom naprave svoju okladu u svim kategorijama turnira koji se igraju u tom trenutku. Tako su, na primjer, prilikom pisanja ovoga članka, otvorene su oklade za Pro Tour Australia Open, gdje se oklade mogu vršiti na ženske i muške pojedince, ili za grupno natjecanje.

https://www.psk.hr/Sport/Stolni-Tenis/ je također pristupačna i jednostavna web stranica putem koje se mogu vršiti oklade. U rubrici „stolni tenis“ su otvorene oklade za svjetska natjecanja natjecanja, baš kao što je bio slučaj prethodno analizirane web stranice, s razlikom da su tu, u trenutku posjete, otvorene oklade isključivo za mušku kategoriju. Također je za primijetiti kako je za vršenje oklade potrebno otvoriti stavku i tek se nakon toga može izabrati favorit, dok je na prethodnoj stranici bilo moguće odmah vršiti okladu.

https://www.tipbet.com/hr/online-sportsko-kladenje/sport/stolni-tenis Ova web stranica slična je bwin kladionici, jer daje mogućnost da se odmah klikne na sportaš za kojeg se želi vršiti oklada. Nadalje, na ovoj se stranici za svaku potencijalnu okladu, odmah pokazuje se tečaj, na prozorčiću sa strane. Osim toga, prikazan je iznos uloga i iznos maksimalne isplate za svaku pojedinu okladu. Stranica je vrlo funkcionalna i dosta intuitivna, tako da se njome može odlično služiti i netko tko nema iskustva s klađenjem.

https://www.tipico.com/hr/online-sportsko-kladenje/stolni-tenis/ također nudi mogućnost klađenja za stolni tenis. Tako je za Pro Tour Australia Open, koji se trenutno igra, otvorena jedna jedina kategorija, i to ženski parovi. Tu se također prikazuje sa strane vrlo korisni prozorčić sa podacima o iznosu uloga i o maksimalnoj isplati po tom ulogu.